Salibandyn kesälomaleiri 2.-6.8.2021 Tapanilassa

Where and when?

2.8.2021-6.8.2021

Tapanilan Mosahalli

Erätie 3
00730 Helsinki

Who for?

5 to 13 -year-olds

What does it cost?

170€ 170 euroa. Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, jossa on useita päteviä ohjaajia, lounaan joka päivä ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa.

Registration

1.3.2021-31.7.2021

www.eraviikingit.fi/kesaleirit

Organizer

EräViikingit ry

www.eraviikingit.fi/kesaleirit, toimisto(at)eraviikingit.fiEräViikingit järjestää salibandyn kesäleirejä Tapanilan Mosahallilla eri-ikäisille lapsille ja nuorille.

EräViikingit järjestää perinteikkäitä ja suosittuja salibandyn kesäleirejä tutulla konseptilla, suunnattuna koululaisille ja esikoululaisille. Leireille voivat osallistua kaikki halukkaat, lapsen ei tarvitse olla seuran jäsen. Kesäleireillä on luvassa salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirien ohjaajina toimivat EräViikinkien huippuvalmentajat ja liikunnanohjaajat. Leirien koordinaattorina toimii seuran valmennuspäällikkö Jouni Olkkonen.

Seuratoiminnalla on tärkeä merkitys osalle perheistä ja lasten ja nuorten fyysisen aktiivisuuden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä, jonka takia olemme valmiita kesäleirit pitämään, mikäli tämä koronarajoitusten osalta on hyväksyttyä. Leireillä on koronatakuu eli mikäli olet maksanut leirin ja se peruutetaan tai lapsi joutuu sairastumisen takia jäämään pois, hyvitämme maksun.

Lue tarkemmin oheisen sivun lopusta koronaviruksen rajoittamisen aiheuttamat toimenpiteet kesäleireihin.

Kesällä 2021 leirejä järjestetään:

  • Pohjois-Helsingissä Tapanilan Mosahallissa (Erätie 3, 00730 Helsinki)
  • Itä-Helsingissä Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Leirien kuvaus:

  • Salibandyleiri 2008-2015 -syntyneille (myös 2007-syntyneet voivat ilmoittautua, jos haluavat osallistua nuorempien kanssa samalle leirille)
  • Salibandyn starttiryhmä 2013-2015 syntyneille Mosahallissa kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti (esimerkiksi salibandykouluista tai kerhoista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat)
  • Tyttöleiri 2008-2013 -syntyneille tytöille oma ryhmä Mosahallissa (vain toisella leiriviikolla 14.-18.6). Muillekin viikoille voi tyttöjä voi toki ilmoittautua.

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja. Ne sopivat sekä pojille ja tytöille. Leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan pienryhmiin.

Leiriajankohdat ja -paikat:

Ensimmäinen leiriviikko 7. – 11.6.2021 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri ja starttiryhmä
– Liikuntamyllyssä Salibandyleiri

Toinen leiriviikko: 14.-18.6.2021 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri, starttiryhmä ja tyttöleiri
– Liikuntamyllyssä Salibandyleiri
– Erillinen tyttöleiriviikko: 14.-18.6.2021 Mosahallissa (tyttöjä voi toki ilmoittautua kaikille viikoille!)

Kolmas leiriviikko: 21.-24.6.2021 ma-to klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri (2008-2015 synt.)

Neljäs leiriviikko: 28.6.-2.7.2021 ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri 2008-2015 synt.

Heinäkuun leiriviikko: 26.-30.7.2021 ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri 2008-2015 synt.

Elokuun leiriviikko: 2. – 6.8.2021 joka arkipäivä klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri 2008-2015 synt.

HUOM! Juhannusviikolla ja elokuun leirillä ei erillistä starttiryhmää. Nuoremmat osallistujat tervetulleita ja ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden iän mukaan.

lmoittautua voi yhdeksi viikoksi mille tahansa viikolle, kaikki leiriviikot ovat omia kokonaisuuksia. Kesäkuun kahdelle ensimmäiselle viikolle voi ilmoittautua edullisemmin putkeen.

HUOM! Vain kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla Mosahallilla on erillinen starttiryhmä nuorimmille aloitteleville. Nuoremmat osallistujat ovat tervetulleita kaikille viikoille!

Leirien aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Kesän kohokohta!

EräViikingit on järjestänyt leirejä jo yli kymmenen vuotta ja vankalla kokemuksella vastaavat leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut useasti yhdellä viikolla yli 100 lasta ja nuorta. Mukana on ollut paljon seuran jäseniä, mutta leirit ovat avoinna myös seuran ulkopuolisille lapsille ja nuorille. Starttileiri on hyvä tapa päästä tutustumaan lajiin ja seuran toimintaan. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta niihin kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Koronaepidemian aiheuttamat toimenpiteet kesäleirejä koskien:

– Kesäleireillä ryhmäkokomme ovat noin 25 lasta samassa ryhmässä.
– Ryhmät pidetään leireillä erikseen ja ryhmien välistä yhteistä toimintaa ei järjestetä.
– Ruokailut porrastetaan niin, että kahvilaan ei synny ruuhkaa. Ruoka annostellaan lapsille lautasille, jolloin ruoan jakelun hoitaa vain yksittäinen henkilö kerrallaan.
– Hygieniasta huolehditaan erityisesti, vaikka siihen normaalistikin panostetaan huolellisesti. Kädet pestään jokaisen siirtymän (sisä, ulko, ruokailu) välissä. Jokaisella tulee olla oma juomapullo ja toisten pulloista ei saa juoda ja toisille ei tarjota eväitä. Ylimääräisiä lähikontakteja vältetään pelitilanteiden ulkopuolella.
– Sairaana tai puolikuntoisena ei saa missään nimessä osallistua leiripäiville.
– Peruutusehtoa tulkitsemme joustavammin. Eli leireille kannattaa nyt ilmoittautua, mikäli intoa on, mutta mikäli sairastuu lähempänä leiriä, tulee ehdottomasti osallistuminen peruuttaa.

Tervetuloa!