Salibandyn kesälomaleiri 3.-7.8.2020 Tapanilassa

Where and when?

3.8.2020-7.8.2020

Tapanilan Mosahalli

Erätie 3
00730 Helsinki

Who for?

5 to 13 -year-olds

What does it cost?

170€ 170 euroa. Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, jossa on useita päteviä ohjaajia, lounaan joka päivä ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa.

Registration

1.3.2020-31.7.2020

www.eraviikingit.fi/kesaleirit

Organizer

EräViikingit ry

www.eraviikingit.fi/kesaleirit, toimisto(at)eraviikingit.fiEräViikingit järjestää salibandyn kesäleirejä Tapanilan Mosahallilla eri-ikäisille lapsille ja nuorille.

EräViikingit järjestää perinteikkäitä ja suosittuja salibandyn kesäleirejä tutulla konseptilla, suunnattuna koululaisille ja esikoululaisille. Leireille voivat osallistua kaikki halukkaat, lapsen ei tarvitse olla seuran jäsen. Kesäleireillä on luvassa salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirien ohjaajina toimivat EräViikinkien huippuvalmentajat ja liikunnanohjaajat sekä maajoukkuepelaajat Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Leirien koordinaattorina toimii seuran valmennuspäällikkö Jouni Olkkonen.

Ilmoittautuminen kesän 2020 leireille on edelleen käynnissä ja tämän hetken tiedon mukaan leirit pidetään! Seuratoiminnalla on tärkeä merkitys osalle perheistä ja lasten ja nuorten fyysisen aktiivisuuden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä, jonka takia olemme valmiita kesäleirit pitämään, mikäli tämä viranomaisten osalta on hyväksyttyä.
Nyt toukokuun alun tiedon mukaan 1.6. alkaen sisäliikuntatiloja voi jälleen käyttää ryhmäkokojen ollessa alle 50 henkeä, joten voimme leirit järjestää. Tiedotamme osallistujia, mikäli tilanne toukokuun aikana muuttuisi.

Lue tarkemmin oheisen sivun lopusta koronaviruksen rajoittamisen aiheuttamat toimenpiteet kesäleireihin.

Kesällä 2020 leirejä järjestetään:

  • Pohjois-Helsingissä Tapanilan Mosahallissa (Erätie 3, 00730 Helsinki)
  • Itä-Helsingissä Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Leirien kuvaus:

  • Salibandyleiri 2008-2014 -syntyneille (myös 2007-syntyneet voivat ilmoittautua, jos haluavat osallistua nuorempien kanssa samalle leirille)
  • Salibandyn starttiryhmä 2011-2014 syntyneille Mosahallissa kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti (esimerkiksi salibandykouluista tai kerhoista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat)
  • Tyttöleiri 2008-2012 -syntyneille tytöille oma ryhmä Mosahallissa (vain toisella leiriviikolla 10.-14.6). Muillekin viikoille voi tyttöjä voi toki ilmoittautua.

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja. Ne sopivat sekä pojille ja tytöille. Leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan pienryhmiin.

Leiriajankohdat ja -paikat:

Ensimmäinen leiriviikko 1. – 5.6.2020 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri ja starttiryhmä
– Liikuntamyllyssä Salibandyleiri

Toinen leiriviikko: 8.-12.6.2020 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri, starttiryhmä ja tyttöleiri
– Liikuntamyllyssä Salibandyleiri

Kolmas leiriviikko: 15.-18.6.2020 ma-to klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri (2008-2014 synt.)

HUOM! Koska harjoitustoiminta on ollut pitkään tauolla, harkitsemme kesäleirivalikoiman laajentamista Mosahallissa myös viikoille 26 (22.-26.6.), 27 (29.6.-3.7.) ja mahdollisesti kysynnän mukaan myös muille heinäkuun viikoille. Tiedotamme tästä toukokuun aikana! Mikäli teillä olisi kiinnostusta kesäleireille ajalla 22.6. – 31.7., voitte lähettää meille jo sähköpostia toimisto@eraviikingit.fi, niin tiedämme alustavasti kiinnostuneiden määrää!

Elokuun vaihteen leiriviikko: 3. – 7.8.2020 joka arkipäivä klo 9-15:
– Mosahallissa Salibandyleiri (2008-2014 synt.)

HUOM! Juhannusviikolla ja elokuun leirillä ei erillistä starttiryhmää. Nuoremmat osallistujat tervetulleita ja ryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden iän mukaan.

Tyttöleiriviikko: 8.-12.6.2020 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15.
Leiripaikkana: Mosahalli

Ilmoittautua voi yhdeksi viikoksi mille tahansa viikolle tai kesäkuun kahdelle ensimmäiselle viikolle putkeen, jolloin osallistumisen hinta on edullisempi hinta.

  • Salibandyleiri 2007-2013 -syntyneille
  • Salibandyn starttiryhmä 2010-2013 syntyneille Mosahallissa kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti (esimerkiksi salibandykouluista tai kerhoista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat)
  • Tyttöleiri 2007-2011 -syntyneille tytöille oma ryhmä Mosahallissa (vain toisella leiriviikolla 10.-14.6). Tyttöleirillä ohjaajina naisten liigapelaajia! Muillekin viikoille voi tyttöjä voi toki ilmoittautua.

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja. Ne sopivat sekä pojille ja tytöille.

Leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan pienryhmiin.

Leirien aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Kesän aloituksen kohokohta!

EräViikingit on järjestänyt leirejä jo yli kymmenen vuotta ja vankalla kokemuksella vastaavat leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut useasti yhdellä viikolla yli 100 lasta ja nuorta. Mukana on ollut paljon seuran jäseniä, mutta leirit ovat avoinna myös seuran ulkopuolisille lapsille ja nuorille. Starttileiri on hyvä tapa päästä tutustumaan lajiin ja seuran toimintaan. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta niihin kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Koronaepidemian aiheuttamat toimenpiteet kesäleirejä koskien:

– Kesäkuun alussa kokoontumisrajoitus on max 50 henkeä samassa tilassa. Sisäliikuntatiloja voi käyttää hygienia ja turvallisuus huomioiden.
– Kesäleireillä ryhmäkokomme ovat maksimissaan 25 lasta samassa ryhmässä.
– Ryhmät pidetään leireillä erikseen ja ryhmien välistä yhteistä toimintaa ei järjestetä.
– Ruokailut porrastetaan niin, että kahvilaan ei synny ruuhkaa. Ruoka annostellaan lapsille lautasille, jolloin ruoan jakelun hoitaa vain yksittäinen henkilö kerrallaan.
– Hygieniasta huolehditaan erityisesti, vaikka siihen normaalistikin panostetaan huolellisesti. Kädet pestään jokaisen siirtymän (sisä, ulko, ruokailu) välissä. Jokaisella tulee olla oma juomapullo ja toisten pulloista ei saa juoda ja toisille ei tarjota eväitä. Ylimääräisiä lähikontakteja vältetään pelitilanteiden ulkopuolella.
– Sairaana tai puolikuntoisena ei saa missään nimessä osallistua leiripäiville.
– Peruutusehtoa tulkitsemme joustavammin. Eli leireille kannattaa nyt ilmoittautua, mikäli intoa on, mutta mikäli sairastuu lähempänä leiriä, tulee ehdottomasti osallistuminen peruuttaa.

Tervetuloa!