Nuorten Saarigalleria: Taide- ja luontoleiri (päiväleiri)

Where and when?

22.6.2020-25.6.2020

Nuorten Saarigalleria

Vartiosaaren Talli
00830 Helsinki

Who for?

13 to 17 -year-olds

What does it cost?

0€ Maksuton
4€ Välipala (varattava erikseen)

Registration

18.5.2020-10.6.2020

Paikkoja vapaana 21 / 33 (vapaat paikat/osallistujien maksimimäärä)

Varasijoja 4/4

Organizer

Helsingin kaupunki, nuorisopalvelut

p. 040 6411 707 (Julia Jämiä)

saarigalleria@hel.fi

www.vartiosaari.munstadi.fi/saarigalleriainfo

Instagram: @saarigalleria

Facebook: https://www.facebook.com/events/240648997372907/Taide- ja luontoleiri 22.–25.6. klo 1015

Nuorten Saarigalleria on uusi kesätoimipaikka keskellä Vartiosaarta. Saarigalleriassa voit tehdä taidetta ja taidekäsitöitä, viljellä, hoitaa eläimiä ja luontohetkeillä upeassa saariympäristössä. Leirillä voit valmistaa pensseleitä ja värejä luonnonmateriaaleista, maalata, muotoilla pieniä esineitä vanhoista lusikoista ja muista inspiroivista materiaaleista, hoitaa lampaita, rakentaa hyönteishotellin ja paljon muuta.

Ohjaajina toimivat nuorisopalveluiden ammattitaitoiset taide-, kädentaito- ja luonto-ohjaajat.

Nuorisopalvelut noudattaa voimassa olevia kokoontumis- ja hygieniaohjeistuksia. Saaressa on hygieniaohjeet, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa mm. käsihygienian osalta. Ethän osallistu toimintaan, jos tunnet olosi sairaaksi.


Leiriaika ja kuljetus Vartiosaareen

Kuljetus saareen lähtee klo 10:00 Reposalmentien laiturista, johon paluu saaren puoleiselta laiturilta alkaa klo 15:00. Venematka kestää noin 5 min suuntaansa.

Reposalmentien laiturille pääset bussilla 89 Herttoniemen metroasemalta, jää pois Kiiltomadonpolun tai Koulutanhuan pysäkillä. Matkaa venelaiturille on noin 500m.

Vartiosaari ei valitettavasti ole esteetön paikka. Saaren puoleiselta venelaiturilta on vajaan kilometrin matka Saarigallerialle, jonne opastetaan rannasta. Reitti kulkee upeaa metsäistä polkua, eikä tunnu pitkältä!


Välipala

Voit varata ilmoittautumisen yhteydessä pienen maksullisen välipalan (4€/päivä), tai voit halutessasi tuoda mukanasi eväät. Niille löytyy kylmäsäilytyspaikka, mutta ei lämmitysmahdollisuutta.

Välipala on lakto-vegetaarinen, mahdolliset allergiat on ilmoitettava. Korttimaksu, maksusovellus paikan päällä tai tasaraha käteisellä. Välipala varataan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen "muita tietoja" -kohta.