Ilmaisukoulu Tuikkeen teatteriryhmä TÄHTI aikuiste jatko

Where and when?

30.8.2021-2.5.2022

Every week Ma 19:00 - 21:00

Ilmaisukoulu Tuike

Viertolantie 2-4 B
00730 Helsinki

Who for?

18 to 100 -year-olds

What does it cost?

485€ 485 € koko lukuvuoden hinta

Registration

Alkaa 24.5.2021

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://www.pilvikanava.fi/tuike/

Organizer

Ilmaisukoulu Tuike

Kysymykset sähköpostitse: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fiJatkokurssi

Ryhmässä keskitytään syksyllä fyysisen näyttelijäntyön perusteisiin, kuten keholliseen läsnäoloon, tilankäyttöön ja fyysiseen hahmon rakennukseen. Lukuvuosi huipentuu valmiin käsikirjoituksen pohjalta rakennettavaan produktioon, jossa tekstipohjainen työskentely ja fyysinen näyttelijäntyö yhdistetään hahmojen työstämisen ja kohtausharjoittelun kautta

Ryhmä antaa valmiuksia näyttelijäntyöhön ja se soveltuu kaikille joilla on jo hieman enemmän kokemusta teatterin tekemisestä joko Ilmaisukoulussa tai muualla.

Ryhmä valmistaa vuoden aikana produktion. Kaikki ryhmässä saavat näytelmästä roolin. Halutessaan voi myös näyttelemisen sijaan toimia valo- ja ääniteknikkona esitysten aikana.

Ryhmään sitoudutaan koko vuodeksi. Lukukausia ei ole mahdollista maksaa erikseen.

Kurssit aikuisille - tason valinta

Ilmaisukoulu Tuike antaa taiteen perusopetusta 5-vuotiaista aikuisiin asti. Lue lisää Ilmaisukoulusta: http://www.ilmaisukoulutuike.fi.

Aikuisten kurssit eivät ole osa taiteen perusopetusta, vaan ryhmät on jaettu kokemustason mukaan. Jos olet aloittelija tai kaipaat päivitystä taitoihin niin valitse alkeistason ryhmä. Alkeiskurssin käyneet tai muualla teatterikokemusta hankkineet valitsevat jatkokurssin. Jo pidempään teatteria harrastaneet voivat osallistua edistyneiden ryhmiin.

Aikuiset voivat halutessaan myös suorittaa taiteen perusopetuksen. Ota tällöin yhteyttä Ilmaisukoulun rehtoriin Riikka Hervaan: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi ja sinulle räätälöidään yksilöllinen opetussuunnitelma.