Ilmaisukoulu Tuikkeen teatteriryhmä: Tuplakielto aikuiset edistyneet

Where and when?

5.9.2021-8.5.2022

Every week Su 16:00 - 18:00

Ilmaisukoulu Tuike

Viertolantie 2-4 B
00730 Helsinki

Who for?

18 to 100 -year-olds

What does it cost?

485€ Lukuvuoden hinta 485 €, mahdollista maksaa erissä

Registration

Alkaa 24.5.2021

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://www.pilvikanava.fi/tuike/ Järjestäjä Ilmaisukoulu Tuike Kysymykset sähköpostitse: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi Ohjausta seuraavilla kielillä suomi

Organizer

Ilmaisukoulu Tuike

Kysymykset sähköpostitse: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fiTuplakielto on improvisaatioteatterin jatkoryhmä, jossa paneudutaan sekä impron perusperiaatteisiin kuten kuunteluun ja vastanäyttelijän tarjousten hyväksymiseen että pidempien improvisoitujen esitysten harjoitteluun. Pitkät improvisaatiotekniikat tarjoavat oppilaille mahdollisuuden työstää erilaisia roolihahmoja ja oppia esitysten dramatugiasta

Ryhmällä on vastuuopettajan lisäksi vierailevia opettajia eri osa-alueista kuten klovneria, mimiikka ja akrobatia. Ryhmä tulee esiintymään niin Tuikkeella kuin Tuikkeen ulkopuolellakin lukuvuoden aikana. Esityspäivät sovitaan yhdessä ryhmän kanssa.

Kurssilla tutustutaan mm. mimiikkaan ja fyysiseen ilmaisuun ja sen mahdollisuuksiin improvisaatiossa teemoilla: kuinka hyödynnän ja huomaan fyysiset tarjoukset? Enemmän toimintaa, vähemmän puhetta!

Aikaisempi kokemus improvisaatiosta on välttämätön. Ryhmään otetaan uusia oppilaita kevätkaudeksi

Aikatauluun merkattujen oppituntien lisäksi, ryhmälle tulee vuoden aikana muutamia esiintymisiä. Esiintymisten aikataulut ja esiintymispaikat ilmoitetaan myöhemmin.

Kurssit aikuisille - tason valinta

Ilmaisukoulu Tuike antaa taiteen perusopetusta 5-vuotiaista aikuisiin asti. Lue lisää Ilmaisukoulusta: http://www.ilmaisukoulutuike.fi.

Aikuisten kurssit eivät ole osa taiteen perusopetusta, vaan ryhmät on jaettu kokemustason mukaan. Jos olet aloittelija tai kaipaat päivitystä taitoihin niin valitse alkeistason ryhmä. Alkeiskurssin käyneet tai muualla teatterikokemusta hankkineet valitsevat jatkokurssin. Jo pidempään teatteria harrastaneet voivat osallistua edistyneiden ryhmiin.

Aikuiset voivat halutessaan myös suorittaa taiteen perusopetuksen. Ota tällöin yhteyttä Ilmaisukoulun rehtoriin Riikka Hervaan: ilmaisukoulu(@)teatterituike.fi ja sinulle räätälöidään yksilöllinen opetussuunnitelma.