EläinFUN-kotieläinleiri

Where and when?

18.10.2021-21.10.2021

Nuorten ympäristötila

Yliskylän puistokatu 4
00840 Helsinki

Who for?

12 to 17 -year-olds

What does it cost?

50€

Registration

10.9.2021 14:00-24.9.2021

Registration has ended

Organizer

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö

Aniela Ahtola

aniela.ahtola@hel.fi

Helena Jäntti

helena.jantti@hel.fi


Instruction available in the following languages

suomi

Eläinrakas 12-17-vuotias, lähde mukaan kotieläinleirille syyslomalla 2021!

Ilolan maatilalla Valkeakoskella asustaa hevosia, lampaita, vuohia, kissoja, kaneja, ankkoja, kanoja ja viiriäisiä. Näihin eläimiin pääsemme tutustumaan syysloman maatilaleirillä! Leiripäivät ovat täynnä mukavaa ohjelmaa, kuten eläinten hoitoa, ratsastusta, grillailua, saunomista, pelailua ja muuta yhteistä puuhaa toiveiden mukaan. Leirille voit tulla yksin tai kaverin kanssa. Järjestämme leiritapaamisen ennen leiriä, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme hiukan jo etukäteen.

Yhteiskuljetus Ilolaan lähtee maanantaina 18.10. aamulla, paluumatka on torstaina 21.10. iltapäivällä. Yhteiskuljetus lähtee Nuorten ympäristötilalta Laajasalosta. Leirin hinta sisältää kuljetukset, majoituksen, ruoan ja ohjelman. Majoitus leirillä on 2-4 hengen huoneissa. Leirillä tarjoillaan kasvisruokaa. Ilolan maatilaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.ilolanmaatila.fi.

Leirikirje, jossa on tarkempaa infoa leiristä, lähetetään huoltajille muutamaa viikkoa ennen leiriä. Toiminta vaatii maksuttoman nuorisotoimen jäsenkortin. Saat sen meiltä tai hanki digitaalinen nuorisotoimen jäsenkortti: http://jassari.munstadi.fi/.

Vastaamme mielellämme, jos teillä on mitä tahansa kysyttävää leiriin liittyen. Tervetuloa!