Haukkojen Salibandykoulu 5-6 vuotiaat | MYLLYPURO

Where and when?

1.9.2021-18.5.2022

Every week Ke 17:00 - 17:45

Arena Center Myllypuro

Alakiventie 2
00920 Helsinki

Who for?

5 to 6 -year-olds

What does it cost?

45 min (5-6-vuotiaat) 135,- SYKSY 2021 | 150,- KEVÄT 2022

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ilmoittaudu mukaan: hawks.fi/salibandykoulu

Organizer

SC Hawks ry

044 590 5040
toimisto@hawks.fi
www.hawks.fiAKTIIVISTA HARJOITTELUA PIENRYHMISSÄ

Haukkojen Salibandykouluja järjestetään 5-9-vuotiaille oman ikätasonsa mukaisilla sisällöillä. Nuoremmilla lapsilla sisältö painottuu enemmän yksilön lajitaitoihin, kun taas iän sekä taitojen karttuessa toiminnasta tulee pelillisempää. Pienryhmäharjoittelu tarjoaa lapsille paljon pallokosketuksia, mikä kehittää taitoja parhaiten ja tekee harjoittelusta mielekästä.

Salibandykoulut tähtäävät joukkuetoimintaan, 5-6-vuotiaiden ryhmästä pyritään kasaamaan uusi joukkue kauden päätteeksi ja 7-9-vuotiaiden ryhmästä ohjaamme halukkaat joukkueisiin. Salibandykoulussa jatkaminen on tietysti myös mahdollista!

VARUSTEET

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta.

Lapselle voi myös halutessaan ostaa tarjoushintaan oman varustepaketin (maila ja suojalasit) AC Storen myymälästä.

HINTA

45 min (5-6-vuotiaat) 135,- SYKSY 2021 | 150,- KEVÄT 2022

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa, ohjauksen, salibandykoulupaidan sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmiä ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään, tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan, saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan: hawks.fi/salibandykoulu

Ilmoittautuminen koskee syys- ja/tai kevätkautta (syyskuu 2021 – toukokuu 2022). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen.

ENTÄ, JOS LAPSI EI VIIHDY?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta.