Haukkojen Perhesähly | HAKANIEMI

Where and when?

31.8.2021-17.5.2022

Every week Ke 17:00 - 17:45

Arena Center Hakaniemi

Sörnäisten rantatie 2
00530 Helsinki

Who for?

3 to 4 -year-olds

What does it cost?

120,- Syksy 2020 | 135,- Kevät 2021

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Organizer

SC Hawks ry

044 590 5040
toimisto@hawks.fi
www.hawks.fiHARRASTA YHDESSÄ LAPSEN KANSSA!

SC Hawksin perhesählyssä 3-4-vuotias lapsi pääsee yhdessä tutun aikuisen kanssa harjoittelemaan salibandya leikkimielisessä ja innostavassa ympäristössä. Toiminnassa kehitetään liikkumisen perustaitoja sekä ryhmässä toimimista samalla hieman tutustuen lajiharjoitteluun. Lapset osallistuvat tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan.

Perhesählyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

VARUSTEET

Lapsi tarvitsee peleihin ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät sekä juomapullon). Pallot ja peliliivit tulevat järjestäjältä. Salibandypeleissä käytetään suojalaseja ja mailaa, jotka voivat olla pelaajan omia tai joita voi tarvittaessa lainata veloituksetta. Lapselle voi myös halutessaan ostaa tarjoushintaan oman varustepaketin (maila ja suojalasit) AC Storen myymälästä.

Aikuisella tulee olla sisäpelivarusteet ja oma salibandymaila.

HINTA

120,- /syksy 2021 | 135,-/kevät 2022

Maksu sisältää pelivuorot kerran viikossa (45 min), ohjauksen, lapsen lainavarusteet sekä lapsen vakuutuksen ja seuran jäsenedut. Kesken kauden aloittaville lasketaan hinta tapauskohtaisesti.

RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos korona koettelee meitä niin, että ryhmiä ei päästä aloittamaan tai toiminta joudutaan keskeyttämään, tarjoamme sinulle Rahat takaisin -takuun. Hyvitämme sinulle keskeytyksen aikaisen maksusi takaisin tai mikäli ryhmää ei koronan vuoksi päästä ollenkaan aloittamaan, saat ilmoittautumismaksusi kokonaan takaisin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan: hawks.fi/perhesahly

Ilmoittautuminen koskee syys- ja/tai kevätkautta (elokuu 2021 - toukokuu 2022). Syyskauden päätteeksi on mahdollista perua kevätkauden ilmoittautuminen.

ENTÄ, JOS LAPSI EI VIIHDY?

Jos harrastus ei tunnukaan lapsesta mieluisalta, niin osallistuminen on mahdollista peruuttaa 1-2 kokeilukerran jälkeen.