LASTEN SARJAKUVA- JA ANIMAATIOKURSSI KARAKALLIOSSA (SYKSY 2021)

Where and when?

16.9.2021-9.12.2021

To 17:30 - 19:00

Karakallion asukaspuisto

Kotkatie 10
02620 Espoo

Who for?

7 to 12 -year-olds

What does it cost?

25% alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://sarjakuvakeskus.mycashflow.fi/product/18/lasten-sarjakuva--ja-animaatiokurssi-karakalliossa

Organizer

Sarjakuvakeskus / Suomen sarjakuvaseura ry

opetus@sarjakuvakeskus.fi


Instruction available in the following languages

suomi

Ryhmä on täynnä!

Harrastuksessa käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita vaihe vaiheelta. Tutuksi tulevat niin ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, piirtäminen ja animaatioiden tekeminen. Kurssilla suunnitellaan myös hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä. Kurssin päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely, lehti tai näytös. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia välineitä tai laitteita saa myös ottaa mukaan.

Aikataulu: torstaisin 16.9.–9.12.2021 klo 17.30–19 (syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Kurssimaksu: 115 €

Ikäsuositus: 7–12
Opettaja: Kalle Keinonen
Opetuspaikka: Karatalo (Jos Karatalon remontti vielä syyskuussa käynnissä, niin opetuskpaikkana Karakallion asukaspuisto)

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.