Ohjelmoinnin kesäkurssi (14-17v): Java ja Python

Where and when?

14.6.2021-18.6.2021

Pelitalo Sture

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

Who for?

14 to 17 -year-olds

What does it cost?

90€ Lasku tulee ilmoittautumisen jälkeen leirikirjeen oheessa.

Ruokailu sisältyy hintaan.

Registration

3.3.2021-9.5.2021

Huoltajan täydelliset henkilötiedot tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä!

Registration has ended

Organizer

Nuorten palvelut, Helsingin kaupunki. Helsingin Yliopiston Tietojenkäsittelytieteenlaitos, Linkki.

Janne Laaksonen, 040 4803419, janne.laaksonen@hel.fi


Instruction available in the following languages

Suomi

Oletko aina halunnut oppia ohjelmoimaan Java- tai Python-ohjelmointikielellä? Tällä leirillä se on mahdollista! Javaa tai Pythonia ei tarvitse osata etukäteen, mutta niiden tuntemisesta ei ole myöskään haittaa. Leiri soveltuu nuorille, jotka ovat innostuneita ohjelmoinnista ja ovat mahdollisesti siihen jo tutustuneet esimerkiksi Scratchin tai jonkin muun ohjelmointikielen kautta. Leirillä on myös mahdollista syventyä ohjelmointiin Java- tai Python-kielellä ja keskittyä omien projektien kehittelyyn, jos ohjelmointi niillä on jo tuttua. Leirin jälkeen osallistujilla on tarvittavat tiedot ja taidot omien pienten ohjelmointiprojektien kehittämiseen. Leiri on päiväleiri maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 15.00. Leirillä on ruokailu.

Päiväleirin tavoitteista:
Ohjelmointileirin tarkoituksena on syventyä erilaisiin ohjelmointitekniikoihin ja antaa osallistujille omien ohjelmointiprojektien kehittämiseen liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Leirillä käytetään avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön myös kotikoneelle ilman erillistä maksua.

Leirillä käytettävät ohjelmat:
NetBeans, PyCharm, https://repl.it


Huom! Tapahtuman sijainti voi muuttua epidemiatilanteen myötä. Asiasta tiedotetaan viimeistään Toukokuun alussa leirikirjeessä.