Syysloman päiväleiri Viikissä

Where and when?

18.10.2021-22.10.2021

Viikin nuorisotalo

Agronominkatu 3
00790 Helsinki

Who for?

7 to 10 -year-olds

What does it cost?

148€ (helsinkiläiset lapset)
191€ (ulkopaikkakuntalaiset lapset)

Registration

31.8.2021 12:00-22.10.2021 16:00

Leirille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta: http://varaus.leiri.fi Mukaan mahtuu 25 ensin ilmoittautunutta.

Organizer

Leirikesä ry

www.leiri.fi, toimisto@leiri.fi, puh (09) 8865 1280. Töölönkatu 55, 02500 Helsinki.


Instruction available in the following languages

suomi

SYYSLOMAN PÄIVÄLEIRI VIIKISSÄ on tarkoitettu kaikille noin 7–10 -vuotiaille, eli 1.–3. -luokkalaisille alakoululaisille.

Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan muutenkin lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa!

Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen syyslomalle. Päiväleiri on myös kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.


Syysloman päiväleiri VIIKISSÄ pähkinänkuoressa:

  • Leirin kesto 5 päivää (ma-pe)
  • Leiriohjaajat ovat päivittäin paikalla klo 8.30–16.00. Suunniteltu ohjelma toteutetaan klo 9.00–16.00.
    • Leirille voi saapua päivittäin joustavasti klo 8.30–9.00 välillä ja kotiin lähdetään päivittäin ohjelman päätyttyä klo 16.00.
  • Leirin hinta riippuu leirin pituudesta ja lapsen kotikunnasta. Katso koko hinnasto verkkosivuiltamme: www.leiri.fi/hinnasto.
    • näet oman varauksen lopullisen hinnan yhteenvetosivulla aina ennen varauksen hyväksymistä
  • Yhdelle päiväleirille otetaan enintään 25 lasta. Jos leiri varataan täyteen, voit ilmoittautua jonoon odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.
  • Päiväleirillä ohjelmasta ja lasten turvallisuudesta leirillä vastaa kolme kivaa ohjaajaa. Koko leirihenkilökunta on palkattua ja ohjaajat ovat osallistuneet Leirikesän omiin koulutuksiin.
  • Partiolaisten päiväleirit Leirikesän verkkosivulla

» Ilmoittaudu mukaan


Muuta hyödyllistä tietoa:

» Tietoa ja vinkkejä leirille lähtevälle

Täältä löydät kattavasti vinkkejä ja tietoa leirille lähtevälle tai ilmoittautumista suunnittelevalle lapselle ja lapsen kotiväelle. Sivulta löydät mm. varusteluettelot eri tyyppisille leireille sekä tietoa leirien käytännöistä ja vinkkejä kotiväelle.

» Ohjeita varauspalvelun ja OMASIVUn käyttöön

Täältä löydät kuvalliset ohjeet, miten ilmoittaudut leirille, täytät terveyskyselyn ja annat kuvausluvan. Opastamme täällä lisäksi, mistä leirikirje ja leirin aikataulut löytyvät ja kerromme, kuinka löydät oman laskun tiedot.

» Usein kysytyt kysymykset

Pääsevätkö sisarukset samalle leirille? Entä samaan majoitukseen? Miten leiri maksetaan? Voinko siirtää laskun eräpäivää? Mitä jos lasku on jo myöhässä? Voiko vuotta liian nuori lapsi osallistua leirille? Miten leirivaraus peruutetaan? Nämä ja muutamat muut ovat meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä.


Koronavirus:

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Yksityiskohtaisempia tietoja voit lukea tältä sivulta.


Jäikö vielä jotakin kysyttävää tai haluat lisää tietoa? Ota yhteyttä - autamme mielellämme!