Talviloman päiväleiri Länsi-Pasilassa

Where and when?

20.2.2023-24.2.2023

Pasilan nuorisotalo

Pasilanraitio 6
00240 Helsinki

Who for?

7 to 10 -year-olds

What does it cost?

148€ Kotipaikka Helsinki
191€ Kotipaikka muu

Registration

10.10.2022 15:14-24.2.2023 16:00

Ilmoittautuminen osoitteessa varaus.leiri.fi

Organizer

Leirikesä ry

www.leiri.fi

toimisto@leiri.fi

puh (09) 8865 1280.

Töölönkatu 55, 02500 HelsinkiTALVILOMAN PÄIVÄLEIRI LÄNSI-PASILASSA on tarkoitettu kaikille noin 7–10 -vuotiaille, eli 1.–3. -luokkalaisille alakoululaisille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan muutenkin lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa!

Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen talvilomalle. Päiväleiri on myös kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Talviloman päiväleiri LÄNSI-PASILASSA pähkinänkuoressa:

  • Leirin kesto 5 päivää (ma-pe)
  • Leiriohjaajat ovat päivittäin paikalla klo 8.30–16.00. Suunniteltu ohjelma toteutetaan klo 9.00–16.00.
    • Leirille voi saapua päivittäin joustavasti klo 8.30–9.00 välillä ja kotiin lähdetään päivittäin ohjelman päätyttyä klo 16.00.
  • Leirin hinta riippuu leirin pituudesta ja lapsen kotikunnasta. Katso koko hinnasto verkkosivuiltamme: www.leiri.fi/hinnasto.
    • näet oman varauksen lopullisen hinnan yhteenvetosivulla aina ennen varauksen hyväksymistä
  • Yhdelle päiväleirille otetaan enintään 25 lasta. Jos leiri varataan täyteen, voit ilmoittautua jonoon odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.
  • Päiväleirillä ohjelmasta ja lasten turvallisuudesta leirillä vastaa kolme kivaa ohjaajaa. Koko leirihenkilökunta on palkattua ja ohjaajat ovat osallistuneet Leirikesän omiin koulutuksiin.
  • Partiolaisten päiväleirit Leirikesän verkkosivulla

Muuta:

» Tietoa ja vinkkejä leirille lähtevälle

Täältä löydät kattavasti vinkkejä ja tietoa leirille lähtevälle tai ilmoittautumista suunnittelevalle lapselle ja lapsen kotiväelle. Sivulta löydät mm. varusteluettelot eri tyyppisille leireille sekä tietoa leirien käytännöistä ja vinkkejä kotiväelle.

» Ohjeita varauspalvelun ja OMASIVUn käyttöön

Täältä löydät kuvalliset ohjeet, miten ilmoittaudut leirille, täytät terveyskyselyn ja annat kuvausluvan. Opastamme täällä lisäksi, mistä leirikirje ja leirin aikataulut löytyvät ja kerromme, kuinka löydät oman laskun tiedot.

» Usein kysytyt kysymykset

Pääsevätkö sisarukset samalle leirille? Entä samaan majoitukseen? Miten leiri maksetaan? Voinko siirtää laskun eräpäivää? Mitä jos lasku on jo myöhässä? Voiko vuotta liian nuori lapsi osallistua leirille? Miten leirivaraus peruutetaan? Nämä ja muutamat muut ovat meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä.

Jäikö vielä jotakin kysyttävää tai haluat lisää tietoa? Ota yhteyttä - autamme mielellämme!

» ILMOITTAUDU LEIRILLE