Hiihtoloman yöleiri Kiljavalla

Where and when?

20.2.2023-24.2.2023

Kiljavan Leirikeskus

Vihtilammintie 45
05200 Hyvinkää

Who for?

7 to 15 -year-olds

What does it cost?

Registration

10.10.2022 15:21-24.2.2023 13:00

Ilmoittautuminen osoitteessa varaus.leiri.fi

Organizer

Leirikesä ry

www.leiri.fi

toimisto@leiri.fi

puh (09) 8865 1280

Töölönkatu 55, 02500 HelsinkiHiihtoloman yöleiri Kiljavalla


Hiihtoloman yöleiri Kiljavalla (Hyvinkäällä) on tarkoitettu noin 7–12 -vuotiaille lapsille (alakouluikäiset). Lasten lisäksi pieni määrä noin 13–15 -vuotiaita nuoria (yläkouluikäiset) voivat osallistua leirille erityisessä brontto -ryhmässä. Tällä leirillä on paikkoja myös 7–12 -vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea.

Hiihtolomaleirillä nukutaan sisällä, mutta leirin ohjelma on täynnä mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Leirillä leikitään ja pelataan, tutustutaan uusiin kavereihin, askarrellaan ja tehdään muita mukavia leiritouhuja. Kylmänä talvipäivänä voidaan tehdä turvallinen retki järven jäälle ja toisena päivänä lasketaan mäkeä pulkalla tai liukurilla. Omilla suksilla voi hiihtää leirikeskuksen maastossa ja päivän lopuksi paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla.

Leirille voi tulla omalla autolla tai yhteisellä bussikuljetuksella Helsingin keskustasta. Hihtolomaleirille voi hakea alennusta leirimaksuun eli tuettua lomaa. Leirillä ollaan vuorokauden ympäri ja leirin pituus on 5 vuorokautta.


Hiihtoloman yöleiri Kiljavalla:

  • Leirin kesto 5 vuorokautta (ma-la). Leirillä ollaan ympäri vuorokauden leirin alusta loppuun. Leirillä yövytään yhdessä muiden kanssa sisällä majoitusrakennuksessa. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.
  • Leirin lapsiryhmät
  • Leirin hinta riippuu leirin pituudesta, lapsen kotikunnasta sekä muista mahdollisista alennuksista (esim. sisaralennus). Katso koko hinnasto verkkosivuiltamme: www.leiri.fi/hinnat.
    • näet oman varauksen lopullisen hinnan yhteenvetosivulla aina ennen varauksen hyväksymistä
  • Jos leiri varataan täyteen, voit ilmoittautua jonoon odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.
  • Talvikauden yöleirit leiri.fi -sivustolla

» ILMOITTAUDU LEIRILLE


Aikataulut:

  • Leiri alkaa leirikeskuksessa ma 20.2.2023 klo 10:00 ja päättyy leirikeskuksessa la 25.2.2023 klo 13:00
  • Leiribussi lähtee Helsingistä ma 20.2.2023 klo 09:00 ja palaa leirin päätyttyä samaan paikkaan Helsinkiin la 25.2.2023 n. klo 14:00 (leiribussin lähtö- ja paluupaikka)
  • Leirin vierailupäivä la 25.2.2023 klo 10:00–13:00 (ajo-ohje leirille)

Muuta hyödyllistä tietoa:

» Tietoa ja vinkkejä leirille lähtevälle

Täältä löydät kattavasti vinkkejä ja tietoa leirille lähtevälle tai ilmoittautumista suunnittelevalle lapselle ja lapsen kotiväelle. Sivulta löydät mm. varusteluettelot eri tyyppisille leireille, leiribussien lähtöpaikat, ajo-ohjeet ja tietoa löytötavaroista. Lisäksi sivulla on tietoa leirien käytännöistä ja vinkkejä kotiväelle.

» Ohjeita varauspalvelun ja OMASIVUn käyttöön

Täältä löydät kuvalliset ohjeet, miten ilmoittaudut leirille, täytät terveyskyselyn ja annat kuvausluvan. Opastamme täällä lisäksi, mistä leirikirje ja leirin aikataulut löytyvät ja kerromme, kuinka löydät oman laskun tiedot.

» Usein kysytyt kysymykset

Pääsevätkö sisarukset samalle leirille? Entä samaan majoitukseen? Miten leiri maksetaan? Voinko siirtää laskun eräpäivää? Mitä jos lasku on jo myöhässä? Voiko vuotta liian nuori lapsi osallistua leirille? Miten leirivaraus peruutetaan? Nämä ja muutamat muut ovat meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä.


Jäikö vielä jotakin kysyttävää tai haluat lisää tietoa? Ota yhteyttä - autamme mielellämme!