Lasten vakio- ja latinalaistanssit (alkeet), Vantaa

Where and when?

21.8.2022-18.12.2022

Every week Su 11:30 - 12:15

Vakitan tanssistudio

Martinkyläntie 43 (2.krs)
01720 Vantaa

Who for?

6 to 10 -year-olds

What does it cost?

110€ Hintaan kuuluu kurssimaksu 70€ + jäsenmaksu 40€. Hintaan sisältyy kertaustunti tiistaisin klo 17-17.45. Kurssille voi osallistua myös kertamaksulla 8€/kerta.

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ilmoittaudu Vakitan verkkosivuilla 21.8. mennessä. Kurssille otetaan myös kauden jo alettua. https://vakita.fi/tanssikurssit/lasten-tanssikurssit/

Organizer

Milla Partonen / Vantaan kilpatanssijat ry (Vakita)

sihteeri@vakita.fi


Instruction available in the following languages

suomi, englanti

Kilpatanssin eli vakio- ja latinalaistanssien alkeisryhmä tanssista kiinnostuneille 6-10 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tässä tanssiryhmässä ei edellytetä aiempaa tanssikokemusta, vaan se sopii myös ensimmäiseksi tanssikurssiksi. Kurssiin kuuluu ryhmätunnin lisäksi kertaustunti.

Kurssilla opetellaan 6 tanssia seuraavassa järjestyksessä: valssi, chachacha, quickstep, jive, tango, samba. Pyritään hallitsemaan perusaskeleet kaikista itsenäisesti. Perusaskeleiden tanssiminen musiikin tahtiin, kun aloitus on laskettu avustettuna. Vakio- ja latinalaistanssien erottaminen asennosta. Tanssitapojen oppiminen (tanssien aloitukset, kiitokset tanssien jälkeen). Muutaman isolaatioharjoituksen osaaminen. Tanssin ilon löytäminen ja onnistumisen kokemusten saaminen.