Roolipelitoiminta Lauttasaaressa

Where and when?

21.10.2022-26.5.2023

Every week Pe 17:15 - 22:00

Lauttasaaren nuorisotalo

Pajalahdentie 10 A b
00200 Helsinki

Who for?

16 to 25 -year-olds

What does it cost?

0€

Registration

14.10.2022-22.12.2022

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mikä päivä toivoisit tulla pelaamaan, paljonko sinulla on aiempaa kokemusta roolipelaamisesta ja kiinnostaako sinua osallistua pelinvetäjänä vai pelaajana. Kerro myös ovatko turvallisemman tilan periaatteet sinulle entuudestaan tutut.

Organizer

Emilia Mäntyoja / Lauttasaaren nuorisotalo

E-mail: emilia.mantyoja@hel.fi

P./whatsapp: 0406748018


Instruction available in the following languages

suomi, possibly English

Lauttasaaren nuorisotalolla järjestetään roolipelitoimintaa 16-25-vuotiaille nuorille perjantaisin klo. 17.15 alkaen nuorisotalo Drumsön tiloissa. Tule vetämään peliä tai pelaamaan muiden nuorten vetämiä pelejä! Toivomme mukaan matalalla kynnyksellä pelaajia ja peluuttajia kokemustasosta riippumatta. Eli aloittelevatkin roolipelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita <3. Olemme pelanneet yhdessä suurimmaksi osaksi kertaluonteisia oneshot-roolipelejä, mutta myös yhtä pidempää D&D-kampanjaa pelataan toiminnassamme. Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita ja toimintamme on ehdottomasti syrjinnästä vapaata! Tavoitteena on pelata hyvässä hengessä rennosti yhdessä.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, jotta pelit pystyy järjestämään. Jokaiseen peliin on vähimmäis- ja maksimimäärä pelaajia, jotta pelin voi järjestää. Paikalla voi pelata myös omaehtoisesti lautapelejä mikäli ei halua osallistua roolipelaamiseen tai jos ei mahdu mukaan roolipeliin. Omalle peliporukalle voidaan katsoa myös oma tila talolta. Ennakkoilmoittautumiset Emilia/Emi-ohjaajalle ensimmäiselle pelikerralle, toisilla kerroilla peleihin voi ilmoittautua toiminnan Discordin kautta. Kutsun Discord-kanavalle saa ensimmäisen osallistumiskerran jälkeen. Ilmoitamme Discord-kanavalla myös tulevista toimintakertojen peruuntumisista sekä tulevista tapahtumista. Ilmottauduthan hyvissä ajoin niin voimme miettiä pelinvetäjien kanssa mitä pelejä pelaamme, ja kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös kokemustasosi; oletko vasta-alkaja vai pelannut useammin.

Tiloja voi varata pelikäyttöön muinakin aikoina, tiedustele lisää esim. Emilialta tai muilta talon nuoriso-ohjaajilta.

Ideoita ja kehitysehdotuksia toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan. Toimintaan voi tulla vapaaehtoisena pelinvetäjänä vaikka olisi yli 25, tästä tulee sopia tarkemmin Emilia-ohjaajan kanssa.