Freestyle Bounce koululaisille!

Where and when?

19.8.2023-10.12.2023

BounCen sali

Kattilalaaksontie 1
02320 Espoo

Who for?

6 to 13 -year-olds

What does it cost?

145€ 1x 1h/vko

Registration

9.5.2023 10:00-1.11.2023 17:00

Ilmoittaudu mukaan: http://bounce-espoo.fi/ilmoittautuminen/

Organizer

Voimisteluseura Bounce Espoo ry

Kattilalaaksontie 1,
02320 Kivenlahti

www.bounce-espoo.fi


Instruction available in the following languages

suomi

Freestyle Bounce -tunneilla tärkeintä on pitää hauskaa! Tunneilla keskitytään monipuoliseen liikkumiseen ottaen vaikutteita useista eri lajeista, kuten trampoliini- ja telinevoimistelusta, parkourista, kamppailulajeista yms. Tunnit järjestetään iltapäivällä niin, että lapset ja nuoret voivat tulla harjoituksiin suoraan kouluista. Tunnit on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa ennen kaikkea omaksi ilokseen ja haastaa itseään omantasoisella tekemisellä. Tunti sopii erittäin hyvin oheisharjoitteluksi kaikkiin lajeihin.

Kauden aikana jokainen tunti on erilainen ja niiden suunnittelusta vastaavat useat eri lajien ammattitaitoiset valmentajat. Tunnit koostuvat mm. liikunnallisista leikeistä, peleistä, radoista, temppujen harjoittelusta yms. Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia liikkumaan motivoivia telineitä ja välineitä. Freestyle Bounce -tunnilla kehitytään perusliikuntataidoissa eikä niinkään yhden tietyn lajin lajitaidoissa. Etenkin kehonhallinta ja ketteryys kehittyvät hauskasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on saavuttaa ennen kaikkea ne lapset ja nuoret, jotka eivät ole vielä löytäneet minkään liikunnallisen harrastuksen pariin. Tunnin harjoitteet soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille ja ohjaajat varioivat harjoitteita kullekin osallistujalle sopivaksi.

Freestyle Bounce on monipuolinen ja liikkumaan innostava tunti, joka motivoi jatkamaan liikkumista myös vapaa-ajalla. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, sukat ja juomapullon.

Lisätietoja löydät Bouncen nettisivuilta: https://bounce-espoo.fi/freestyle-bounce-ryhmia-lapsille-ja-nuorille/