TÖPINÄT, 2-8-vuotiaille lapsille perheineen Sunan koululla.

Where and when?

6.9.2020-11.4.2021

Su 10:00 - 12:00

Sunan koulu

Solisevantie 10
02760 Espoo

Who for?

2 to 8 -year-olds

What does it cost?

Osallistuminen maksutonta.

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ei ilmoittautumisia.

Organizer

ESBO IF ja Espoon liikuntapalvelut

ESBO If, , kansli@esboif.fi; vilma.sydanlammi@esboif.fi

p. 050 352 2722Jotta kaikilla on mukavaa ja turvallista osallistua toimintaan niin huomioithan osaltasi seuraavat asiat: Osallistu vain terveenä. Toimintaan ei pidä lähteä, mikäli on vähäisiäkään flunssan oireita tai on ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa.

Noudata thl:n hygieniaohjeistuksia (käsien pesu, yskiessä tai aivastaessa on käytettävä nenäliinaa tai omaa hihaa. Nenäliina heitetään käytön jälkeen heti roskiin ja kädet pestään) ja turvavälejä kaikissa tiloissa, myös pesu- ja pukuhuonetiloissa. Vältä oleskelua pukuhuonetiloissa (pue esim. sisäliikunta-asu jo kotona).

Kaupungit edellyttävät maanantaista 2. marraskuuta 2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä. Myös jäähallit ovat sisäliikuntatiloja.

Maksutonta perheliikuntaa 2-8-vuotialle lapsille vanhempineen Sunan koululla sunnuntaisin 2020: 6.9., 4.10., 1.11. ja 13.12. PERUTTU

Ja keväällä 2021: 10.1. (ei pidetä, liikuntatila suljettu) , 7.2., 7.3. ja 11.4

Töpinöissä liikkuvat lapset ja vanhemmat yhdessä. Käytettävissä on mitä erilaisempia välineitä. Välineet saattavat vaihdella toimipaikan mukaan ja liikkuminen tapahtuu ilman ohjausta. Päälle sisäliikuntaan sopiva vaatetus.

Lapsen mukana tulee aina olla aikuinen. Näin koko perhe pääsee nauttimaan hauskasta ja turvallisesta peuhaamisesta.

HUOM! Töpinöiden ja Vesitöpinöiden järjestävät tahot eivät vastaa lasten valvonnasta ei tarvitse ilmoittautua.

Muutokset mahdollisia.