Lasten purjehduskoulu 2021 2.-6.8. (vko 31) klo 9-17

Where and when?

2.8.2021-6.8.2021

Espoon Merenkävijät ry

Mellstenintie 12
02170 Espoo

Who for?

7 to 13 -year-olds

What does it cost?

230€

Kurssi sisältää vakuutuksen ja lounaan ravintola Haukilahden Paviljongissa. Kurssit ovat hyvin suosittuja ja niihin kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Registration

18.1.2021-28.7.2021

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran kotisivujen kautta https://www.emk.fi/purjehduskoulu/ Tiedustelut Espoon Merenkävijöiden purjehduskoulu@emk.fi Saat myös hyvissä ajoin ennen kurssin alkua kurssikirjeen, jossa tarkemmin päivien ohjelmasta sekä vaatetuksesta.

Organizer

Espoon Merenkävijät ryHauskaa ja opettavaista liikuntaa purjehduksen parissa. Espoon Merenkävijät (EMK) järjestää Haukilahdessa kaikille avoimen purjehduskoulun purjehduksesta kiinnostuneille uimataitoisille 7 – 13 vuotiaille. Purjehduksen alkeis- ja jatkokursseja järjestetään kesäkuussa ja elokuussa ja ne ovat viikonmittaisia. Purjehduskurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta seuran purjehdusharjoitteluryhmissä.

Purjehduksen alkeiskurssi:

Kurssin tavoitteena on, että purjehtija hallitsee jollalla laiturista lähdön ja laituriin tulon sekä purjehtimisen eri suuntiin kevyessä tuulessa. Alkeiskurssilla opitaan jollapurjehduksen ja vesillä liikkumisen perustaidot mm. veneen rikaus eli purjehduskuntoon laittamisen, jollan käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvät asiat, kuten väistämissäännöt, yleisimpien merimerkkien tunnistus ja solmut. Taitojen harjoittelu tapahtuu osaksi teoriassa rannalla ja käytännön harjoittelua vesillä osaavien ohjaajien ohjauksessa. Opetusveneinä alkeiskursseilla käytetään pääasiassa yksinpurjehdittavia optimistijollia.Purjehduskoulu info täältä