Kitaratunnit Opinmäen koululla Suurpellossa ja Sävelmetsän tiloissa Olarissa

Where and when?

22.8.2019-21.5.2020

Opinmäen koulu

Lillhemtintie 1
02250 ESPOO

Who for?

6 to 100 -year-olds

What does it cost?

Registration

Alkaa 1.5.2019

Ilmoittautumiset ovat sitovia aina lukukaudeksi kerrallaan. Ennen sitovaa ilmoittautumista on suositeltavaa osallistua kokeilutunnille (hinta 36 euroa). Varaa kokeilutunti osoitteesta: musiikkikoulu@savelmetsa.fi tai kysy lisää sähköpostilla tai puhelimitse! Ilmoittautua voi niin kauan kuin paikkoja on vapaana.

Organizer

kitaransoitonopettaja Camilo Pajuelo / Sävelmetsä

Sävelmetsä

Länsiportti 1 B

02210 ESPOO

www.savelmetsa.fi

musiikkikoulu@savelmetsa.fi

041-4523780 / Miina Virtanen, Sävelmetsä


Instruction available in the following languages

suomi, espanja, englanti


Sävelmetsän soitto- ja laulutunnit

Tervetuloa monipuolisten ja korkeasti koulutettujen opettajiemme tunneille! Suosittelemme kokeilutuntia (hinta 36 euroa / 30 min. ja 49 euroa / 45 min. tunti) ennen lukukausivarauksen tekemistä, koska varaukset ovat sitovia aina lukukaudeksi kerrallaan. Kokeilutunnilla voit varmistaa, onko harrastus mieleinen lapsellesi ja tutustua tulevaan opettajaan. Lukukauden voi varata sitovana myös suoraan, tämä soveltuu hyvin aikuisille ja lapsille, jotka ovat jo kokeilleet soittamista tai ovat varmoja, että haluavat aloittaa harrastuksen.


Kokeilutunnin jälkeen tehdyt ilmoittautumiset ja suorat lukukausivaraukset ovat sitovia aina lukukaudeksi kerrallaan. Jos ilmoittaudut mukaan kesken lukukauden maksetaan soittotuntien hinnasta ainoastaan jäljelläolevat kerrat. Varaa kokeilutunti: musiikkikoulu@savelmetsa.fi.

Tunneille voivat osallistua sekä lapset että aikuiset, pianoa opetamme opetamme myös erityislapsille esim. kuvionuotteja apuna käyttäen.

Opetuspisteet kitara, opettaja Camilo Pajuelo:

Keskiviikko: Olari, Sävelmetsä

Torstai: Suurpelto, Opinmäen koulu


Sävelmetsän lukukauden rakenne ja hinnat

Lapset

Soittotuntien lukukaudessa on 17 opetuskertaa, näistä 14 yksilöopetuskertaa, alakouluikäisille kaksi 90-120 min. yhteisopetuskertaa ja yksi konsertti /matineakerta, johon voi osallistua joko kuuntelijana tai esiintyjänä.

Alle kouluikäisille piano-oppilaille yhteisopetuskerrat voivat olla myös 60 minuutin pianomuskarikertoja.

Nuoret
Nuorten opetukseen sisältyy 16-17 opetuskertaa, joista 14 yksilötuntia ja yksi 90-120 min. yhteisopetuskerta (esim. musiikin teoria) sekä konsertti- tai matineakerta, johon voi osallistua joko kuuntelijana tai esiintyjänä. Yhteissoittokerta on mahdollinen mikäli kiinnostuneita on riittävästi.

Aikuiset
Aikuisten lukukauteen sisältyy 16-17 opetuskertaa, joista 14 yksilöopetuskertaa ja lisäksi musiikin teoria-oppitunti (90 min.) sekä mahdollisuus osallistua konserttiin tai matineaan. Aikuiset voivat osallistua opetukseen myös joka 2. viikko, tällöin lukukaudessa on 7 opetuskertaa + teoria- ja konserttikerta. Myös yhteissoittokerta on mahdollinen mikäli kiinnostuneita on riittävästi.

Kitaratunteja järjestämme Olarissa ja Suurpellossa ja pianotunteja Olarissa, Saunalahdessa, Tapiolassa, Suurpellossa, Westendissä ja Leppävaarassa.

Sävelmetsän hinnat syyslukukausi 2019:
Soittotunnit: piano, kitara, laulu:
Lukukausimaksu, syyslukukausi 2019, kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
15 min. tunnit: 451 euroa / lukukausi
20 min. tunnit / 551 euroa / lukukausi
25 min. tunnit / 651 euroa / lukukausi
30 min. tunnit 751 euroa / lukukausi
35 min. tunnit / 851 euroa / lukukausi
40 min. tunnit / 951 euroa / lukukausi /
(aikuisille joka 2. viikko 480 euroa / lukukausi)
45 min. tunnit / 1018 euroa / lukukausi /
(aikuisille joka 2. viikko 520 euroa / lukukausi)

Pariopetus 45 min. (pääosin alakouluikäisille oppilaille): 540 euroa / lukukausi / oppilas, pariopetus suositellaan varaamaan oman parin, esim. sisaruksen, kaverin tai vanhemman kanssa.

Pariopetus sisältää sekä yhteisopetusta, yksilöopetusta että musiikin teoriaa. Pariopetukseen osallistuvan lapsen tulee pystyä keskittymään opetustilanteessa niin, ettei toisen oppilaan työrauha häiriinny.

Tuntien korvaaminen oppilaan ollessa poissa:
Jos oppilas on pois voi hän lähettää tunnille sijaisoppilaaksi perheenjäsenen tai kaverin ilmoittamalla siitä opettajalle etukäteen. Jos oppilas ei lähetä sijaisoppilasta on tunti mahdollinen korvata digitaalisesti niin, että oppilas lähettää opettajalle äänityksen tai videon harjoiteltavista kappaleista tunnin alkuun mennessä. Opettaja lähettää oppilaalle tunnin aikana palautetta oppilaan soitosta sekä ohjeistaa uusiin harjoituksiin digitaalisesti. Tunnin digitaalinen korvaaminen ei kuitenkaan pääsääntöisesti vastaa minuuttimäärältään oppilaan tarkkaa tuntiajan kestoa. Huomioittehan, että koska kaikki oppitunnit ovat opettajiemme palkallista työaikaa, emme voi korvata oppilaan poissaoloista johtuvia tunteja erillisillä opetuskerroilla. Jos opettaja on pois tunnit korvataan käyttämällä sijaisopettajaa tai pidentämällä lukukauden kestoa.

Perhe / sisaralennus ja alennus useammasta soittimesta.

Jos soitto- tai muskariopetuksessa on useampi saman perheen jäsen on alennus jokaiselta 20 euroa / lukukausi / hlö. Myös jos sama oppilas soittaa kahta eri instrumenttia on alennus 20 euroa/instrumentti/lukukausi.