Nuorten Ääni -toimitus

Where and when?

23.1.2023-29.5.2023

Kisahalli

Paavo Nurmen kuja 1 c
00250 Helsinki

Who for?

13 to 19 -year-olds

What does it cost?

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Organizer

Nuorisopalvelut, Nuorten Ääni -toimitus

Ismo Kiesiläinen, tuottaja, ismo.kiesilainen@hel.fi, 0400 229068
Kotisivut: nuorten.hel.fi/nuortenaani/


Instruction available in the following languages

suomi

Miksi nuoret katsovat mieluummin amerikkalaisia kuin suomalaisia nuorten elokuvia? Mikä auttaa stressiin? Millaista on nuorten elämä sotaa käyvässä maassa? Miten sukupuolistereotypiat vaikuttavat koulussa?

Nuorten Ääni -toimitus koostuu 13–19-vuotiaista nuorista, joiden tavoitteena on saada nuorten ääni kuulumaan yhteiskunnassa tekemällä itse lehti- ja tv-juttuja. Jutut julkaistaan Suomen suurimmissa medioissa kuten Helsingin Sanomissa, Ylellä ja Maikkarilla.

Toimituksessa me päästään tekemään ja vaikuttamaan. Tervetuloa siis pääkaupunkiseudun nuoret!

Mitään ei tarvii osata etukäteen, meillä apuna on kaksi ammattitoimittajaa. Voit osallistuu just sen verran, kun tuntuu hyvältä, ja kokouksiin voi tulla vaikka vaan keskustelemaan ja kuuntelemaan. Ryhmään on helppo liittyä, koska meillä on hyvä ilmapiiri ja kiinnostavat keskustelut. Kaikki tää toiminta on ilmaista ja tarjolla on myös välipalaa.

Kokouksissa keskustellaan, ideoidaan juttuaiheita ja opitaan toimittajan taitoja. Me tehdään myös retkiä erilaisiin paikkoihin ja tavataan mielenkiintoisia ja vaikutusvaltaisia vieraita, kuten poliitikkoja, toimittajia ja muita vaikuttajia.

Toimitus sijaitsee Töölön Kisahallilla Oopperatalon ja Olympiastadionin vieressä, kolme ratikkapysäkkiä Rautatieasemalta, osoitteessa Paavo Nurmen kuja 1 c, 5. krs.

Voit ilmoittautua mukaan tai tulla suoraan kokoukseen!

Yhteystiedot, kokousaikataulut ja juttuarkisto kotisivuilla: nuorten.hel.fi/nuortenaani/