Jumppi - miekkailua nuorille Tapiolassa

Where and when?

6.9.2020-25.4.2021

Su 16:00 - 17:30

Tuulimäen väestönsuoja

Itätuulenkuja 9
02100 Espoo

Who for?

13 to 18 -year-olds

What does it cost?

Osallistuminen on maksutonta

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ilmoittautumiset paikanpäällä

Organizer

Espoon miekkailijat ja Espoon liikuntapalvelut

Lisätietoja: Kimmo Puranen, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi, puh. 0500 416 826Jotta kaikilla on mukavaa ja turvallista osallistua toimintaan niin huomioithan osaltasi seuraavat asiat: Osallistu vain terveenä. Toimintaan ei pidä lähteä, mikäli on vähäisiäkään flunssan oireita tai on ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa.

Noudata thl:n hygieniaohjeistuksia (käsien pesu, yskiessä tai aivastaessa on käytettävä nenäliinaa tai omaa hihaa. Nenäliina heitetään käytön jälkeen heti roskiin ja kädet pestään) ja turvavälejä kaikissa tiloissa, myös pesu- ja pukuhuonetiloissa. Vältä oleskelua pukuhuonetiloissa (pue esim. sisäliikunta-asu jo kotona).

Sinulle 13-18-vuotias nuori, joka olet harrastanut miekkailua aikaisemmin tai

haluat kokeilla toista lajia!

Oletko harrastanut jotain toista urheilulajia, ja nyt haluaisit vaihteen vuoksi kokeilla jotain toista lajia? Onko miekkailu ollut joskus toiveissasi, mutta miekkailu jäi sitten muiden lajien takia kokeilematta vaikkapa aikapulan takia? Ja kuitenkin mieli tekisi vielä joskus miekkaillla ihan vain huvikseen…..Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös maksuton tilaisuus toteuttaa haaveesi! Oletko sinä Zorro?

katso lisää täältä

Syyskausi 2020 on vkot 36-49 ja kevätkausi 2021

Koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Lasten ja nuorten harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia arvioidaan kuitenkin uudestaan jo koordinaatioryhmän kokouksessa 14.1.2021. Tämän jälkeen tiedämme ja päivitämme tiedon, milloin voimme aloittaa kevään 2021 toiminnan.

Toimintaa ei pidetä koululaisten syys-,joulu- ja talvilomalla ja pyhäpäivinä.

Muutokset mahdollisia.