EräViikingit - salibandykoulut 4-15 vuotiaille

Where and when?

1.8.2022-31.5.2023

Muu toimipiste


 

Who for?

4 to 15 -year-olds

What does it cost?

122€ Hinta koko syyskaudesta alkaen 122-158e riippuen ryhmän kestosta ja harjoituspaikasta. Hinta lasketaan erikseen, jos aloittaa kesken kauden.

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

www.eraviikingit.fi/salibandykoulut

Organizer

EräViikingit ry

www.eraviikingit.fi/salibandykoulut, puh. (09) 346 4252, toimisto@eraviikingit.fiEräViikingit on kokenut ja pitkät perinteet omaava seura laadukkaan salibandyn ja sählyn harrastetoiminnan järjestämiseen. Seurassa on noin 2000 jäsentä - Suomen suurin salibandyseura. Meillä toimintaa ohjaajavat ammattitaitoiset lasten ja nuorten ohjaajat ja valmentajat. Pääset harrastamaan salibandyä/sählyä mukavassa ja rennossa seurassa!

Salibandykoulut ovat EräViikinkien järjestämiä salibandyn harrasteryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita yhdistettynä välillä myös muuhun oheisliikuntaan. Tunnin sisältöön kuuluu harjoittelua, leikkejä (pienimmillä) ja salibandyn pelaamista. Järjestämme myös syys- ja kevätkauden päätteeksi aina päätösturnauksen. Nuorten ryhmät (yli 12v.) ovat yleensä enemmän harraste-peliryhmiä, joissa pääpaino on pelaamisella. Ryhmät sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ryhmiä on pojille ja tytöille ja tytöt voivat myös tulla poikien ryhmiin.

Ryhmiä löytyy lukuisista paikoista ympäri Helsinkiä (Tapanila, Malmi, Pihlajisto, Suutarila, Myllypuro, Vuosaari, Herttoniemi, Käpylä, Alppila, Maunula, Kannelmäki, Malminkartano) ja lisäksi Vantaan puolella myös muutama ryhmä (Rajakylä). Katso lisätietoja nettisivuiltamme ja ilmoittaudu pian! Myös kesken kauden voi tulla ryhmiin mukaan.

www.eraviikingit.fi/salibandykoulut