JUMPPI kuntosali-intro nuorille Leppävaaran Fressissä

Where and when?

31.8.2020-26.4.2021

Ma 16:30 - 17:20

Leppävaaran Fressi

Esikunnankatu 2
02600 Espoo

Who for?

13 to 18 -year-olds

What does it cost?

Osallistuminen on maksutonta

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Ei ennakkoilmoittautumisia

Organizer

Fressi Leppävaara ja Espoon liikuntapalvelut

Joonas Bergström, joonas.bergstrom@fressi.fi, +358 50 372 9906Jotta kaikilla on mukavaa ja turvallista osallistua toimintaan niin huomioithan osaltasi seuraavat asiat: Osallistu vain terveenä. Toimintaan ei pidä lähteä, mikäli on vähäisiäkään flunssan oireita tai on ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa.

Noudata thl:n hygieniaohjeistuksia (käsien pesu, yskiessä tai aivastaessa on käytettävä nenäliinaa tai omaa hihaa. Nenäliina heitetään käytön jälkeen heti roskiin ja kädet pestään) ja turvavälejä kaikissa tiloissa, myös pesu- ja pukuhuonetiloissa. Vältä oleskelua pukuhuonetiloissa (pue esim. sisäliikunta-asu jo kotona).


Mukaan voivat tulla kaikki 13.-18.-vuotiaat nuoret. Ja aina silloin kun itselle sopii! Lajit ovat helppoja ja hauskoja ja kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Mukaan tarvitsee vain mukavat liikuntaan sopivat vaatteet.

Kuntosali-introssa 13 – 18-vuotiaat pääsevät tutustumaan Fresseissä kuntosalimaailmaan ja kuntosaliharjoitteluun liikunta-alan ammattilaisen ohjauksessa. Tunnilla opetellaan kuntosaliharjoittelun perusteita ja innostetaan uuden terveitä elintapoja tukevan harrastuksen pariin!

Syyskausi 2020 on vkot 36-49 ja kevätkausi 2021 vkot 2-17.

Toimintaa ei pidetä koululaisten syys-,joulu- ja talvilomalla ja pyhäpäivinä.

Muutokset mahdollisia.

Katso muut Espoon liikuntapalveluiden maksuttomat koululaisten liikuntaryhmät